Седмичен бюлетин

 

    01. Веригата Ignis на Jelurida разкрива нов случай на употреба в морската индустрия
Морската индустрия е изправена пред няколко предизвикателства по отношение на липсата на прозрачност в собствеността на корабите, логистиката и свързаните с тях финансови и застрахователни компании, които поддържат тези бизнеси. Jelurida посочи в тази статия, покрита от CoinPost , че информацията за съответствие на корабите може да бъде събрана в лесно достъпна и устойчива на подправяне база данни, за да се подобри ефективността и рентабилността по веригата на стойността. Блокчейнът на Ignis е предложеното решение за база данни, пълнофункционалната, без разрешение основна дъщерна верига на Ардър(Ardor) с минимален въглероден отпечатък. Освен това внедряването на NFT може да донесе големи ползи за сертификати за собственост, разпоредби за съответствие и лесен достъп до пристанището.

    02. Ardor & NOWNodes - Победителят в раздаването е обявен!
Радваме се да обявим победителя в събитието за раздаване на блокчейн, в сътрудничество с NOWNodes! Поздравления за Surinder, който получи тарифа NOWNodes PRO с 1 милион заявки към ARDR възел! Ще последват още съвместни промоции, очаквайте!

    03. Нов актив ArdorBG за поддръжниците на Ardor общността
Нова инициатива от общността! ArdorBulgaria създаде актива ArdorBG (14181059775676150956), за да стимулира нови разработки и да увеличи ликвидността на двойката ARDR/IGNIS. За повече информация прочетете публикацията във форума на Jelurida .

    04. Cheoleung Kim ще се присъедини към конференцията за разработчици Upbit 2022
Щастливи сме да съобщим , че Cheoleung Kim, ръководител на Jelurida Korea, ще вземе участие в предстоящата конференция за разработчици Upbit 2022 , 22-23 септември 2022 г., в Пусан – Южна Корея. UDC ще събере лидери в блокчейн индустрията, разработчици и крипто ентусиасти, за да обсъдят предизвикателствата и възможностите на NFT, Metaverse и Web 3.0.

    05. Ignis Stateless Lightweight - интелигентни договори
За да преодолее техническото затруднение на съществуващите интелигентни договори, екипът на Jelurida приложи различен, по-гъвкав и мащабируем подход. Както е описано в тази китайска медийна статия, Ignis Lightweight Smart Contracts представляват рамка за разработване на слой автоматизация върху съществуващите API на Ардър(Ardor). Те предоставят всички употреби на други интелигентни договори, с по-гъвкав и автоматизиран среден слой за подпомагане на изграждането на по-сложни блокчейн приложения от страна на сървъра.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support