Седмичен бюлетин

 

    01. Интеграция на Bridge Champ & Account Management – ​​Част 3
След последната публикация на Lior , продължаваме да изследваме как Bridge Champ интегрира блокчейн технологията Ардър(Ardor) в дъщерната верига Ignis. Третата статия в блога обяснява подробно интеграцията за управление на акаунти в Bridge Champ. От запазване на сигурността на личните ключове до генериране на потребителски акаунти и до проверка на салда по сметки. В следващата част ще научите как да изпращате и подписвате транзакции. 

    02. Анна се присъедини към NXC International Summit 2022
Миналата седмица Анна представляваше Jelurida на NXC International Summit 2022 , най-голямата web3 конференция и среща на върха в Югоизточна Азия, Бали. Глобални VC и инвеститори от най-високо ниво присъстваха на изложението, за да се свържат със стартиращи технологични компании за бъдещи бизнес възможности, като по този начин ускориха растежа на технологичните компании в Индонезия.

    03. Защо технологията на Ardor се отличава от другите блокчейн платформи?
Един от ключовите стълбове в технологичния сектор, особено в блокчейн и крипто индустрията, е образованието. Разработчици, инвеститори и ентусиасти търсят най-напредналите и авангардни технологии, а базираният на PoS блокчейн Ардър(Ardor) е един проект, който заслужава много внимание! В това видео Лиор илюстрира какви са уникалните характеристики и функционалност на Ардър(Ardor), като усъвършенстваната многоверижна архитектура, способна да разреши раздуването на блокчейна, и възможността дъщерните вериги на Ардър(Ardor) да бъдат предназначени за конкретен случай на употреба. Освен това Ардър(Ardor) беше официално пуснат в основната мрежа на 1 януари 2018 г. и оттогава работи без проблеми.

    04. Ignis & леки интелигентни договори.
Ignis е изключителната верига в платформата Ардър(Ardor) за внедряване на леки интелигентни договори. Леките договори представляват рамка за разработване на слой автоматизация върху съществуващите API на Ардър(Ardor) и такива договори се изпълняват само на възлите, които изберат да ги изпълнят. Научете как да внедрявате леки договори . Ignis може да бъде правилната блокчейн дестинация за следващия ви проект!

    05. ICYMI - Програмата за възнаграждение на Ardor & Nxt Node все още продължава!
За Ардър(Ardor) и Nxt общност: Присъединете се към програмата за възнаграждение на Node ! Пуснете пълен възел на Ардър(Ardor) или Nxt, подкрепете децентрализацията на мрежата и получете шанса да спечелите до 6'000 $IGNIS, разпределени ежедневно!

    06. Jelurida x StealthEX - Резюме на AMA в китайски медии
На 16 август Франциско беше гост-лектор на сесията на AMA, организирана в сътрудничество с общността StealthEX. Тази китайска медийна статия обхваща най-подходящите въпроси, повдигнати от общността, и информацията, предоставена от нашия старши инженер по продажбите за Ардър(Ardor).

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support