Сезон 05 на Mythical Beings започва!

    В този пети сезон на Mythical Beings, 50-те същества най-накрая са разположени по цялата земя, по десет за всеки континент. Това ли е всичко? Без повече митологии? Разбира се, че не! Въображението на традиционните култури е неизчерпаемо и всеки нов сезон ще вижда все повече и повече създания, които се появяват навсякъде. 

    Нови карти



Първоначалната колекция се допълва с пет нови карти. Както винаги, ние няма да разкрием самоличността им в тази статия, за да запазим вълнението от появата им в произволните пакети. Ние обаче ще ви кажем техните континенти и нива на недостиг:
Има 2, които идват от Африка, и по 1 от Европа, Азия и Америка.
Има 3 обикновени, 1 рядка и 1 специална.
Ние сме много горди от интерпретациите на Ана Сантисо на тези пет мита. Ако досега сте се влюбвали в колекцията NFT заради нейната красота, с тези нови рисунки няма да останете разочаровани.
И не забравяйте да прочетете и историите на картите, защото ви уверяваме, че ще останете изненадани и възхитени!
Предупреждение: с тези пет нови карти, три от които общи и една рядка , броят на картите в тестето се увеличава. Това означава, че делът на епичните карти отново намалява и ще продължи да го прави всеки път, когато бъдат забелязани нови същества.

Нова специална карта

И Ана, и голяма част от екипа на Тараска са от Галисия, така че бяхме развълнувани да завършим първия кръг от същества със специална карта от нашата култура. Избрахме Maruxaina, защото тя е много жизнено същество (всяка година се появява в село на брега) и много представително за нашия начин на живот и мислене.
Както всички специални карти, Maruxaina има максимален запас от 250.
Подобно на Marakihau и Sasquatch, Maruxaina разпределя 2,5% от приходите от митични същества между притежателите си на всеки 3,5 дни, в допълнение към 1000 GEM.

Окончателно разпределение на доходите
С тази нова карта разпределението на Ignis, получено от първични продажби на карти и комисионни за изработка, е фиксирано и за по-голяма яснота, ето обобщението:



Делът на дружеството е 22,5% защото трябва да покрива разходите за развитие и поддръжка на колекцията.

Окончателно разпределение на валутата GEM в играта
Също така за изясняване на сметките по отношение на GEM: на всеки 3,5 дни се създават и издават 15 000 нови монети, които се разпределят както следва:



Тоест 9 хиляди GEM се разпределят като награди между потребителите, които искат джакпота в този цикъл. Останалите 6 хиляди се раздават като дивиденти на притежателите на специалните карти, но въпреки че Marakihau, Sasquatch и Maruxaina раздават по хиляда GEM, алчният Grootslang успява да грабне три пъти повече, а дивидентите му възлизат на 3000 монети всеки път.
Не забравяйте, че това е предлагането на GEM (30 000 нови монети, емитирани седмично), но търсенето остава да бъде обяснено. Както обявихме преди, GEM ще бъдат изгорени в игрите, разработени с картите, като почит. Но междувременно ще използваме малко GEM в самата колекция, в новата функция „Morphing“.

Morphing : Преобразуване



Кой не е преживявал да получава една и съща епична карта отново и отново, но никога да не получава единствената карта, която ви липсва, за да завършите комплекта? Обикновено това се решава чрез търгуване с други потребители, но има моменти, когато случаен шанс прави определена карта наистина трудна за намиране. За тези случаи, поради масово търсене, ние разработваме нова функция, която ви позволява да обменяте карта за друга карта със същото ниво на недостиг, като заплатите малка такса в GEM. Тази операция също зависи от случайността, тъй като картата, която получавате обратно... може да е същата карта, която сте подарили, и бихте пропуснали таксата!
Тази функция ще влезе в действие по време на S05, а не в началото.

Фиат рампа

Оплакванията относно нестабилното функциониране на Changelly за получаване на $IGNIS достигнаха до ушите ни… многократно. Имаме няколко идеи в процес на разработка, за да разрешим тази бариера за навлизане, но първата и най-лесната ще бъде пусната на живо в началото на S05. Постигнахме споразумение за партньорство със Simplex , водещата платформа за услуги на fiat onramp. Това ще позволи на потребителите да купуват IGNIS чрез най-широк набор от методи на плащане, включително Visa, MasterCard, Apple Pay, SWIFT, SEPA и други!

Магазин
В същия ден, в който се отваря S05, ние ще отворим публично онлайн магазина, където потребители от цял ​​свят ще могат да купуват всякакви продукти, свързани с митичните същества. Разбира се, настолната игра, налична в два формата (базово и колекционерско издание) и четири езика (английски, галисийски, немски, испански), но също и репродукции на картини на Ана Сантисо, тениски и много други неща.

А какво да кажем за Battlegrounds?

Това е най-амбициозният проект на Tarasca и искаме да го направим както трябва. Въпреки че вече имаме демонстрация (без графики) от началото на годината, искаме изживяването на играта да е много професионално. Ето защо през последните месеци отделихме много време за търсене на инвеститори и разширяване на компанията. Процесът вече е завършен и сега разполагаме с достатъчно ресурси, за да разработим играта и да я пуснем публично с гаранции. Преценяваме, че екипът от разработчици на игри ще има нужда от няколко месеца, за да представи резултата, така че големият ден е близо!

Оригиналната статия може да видите тук!

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support