Седмичен бюлетин

 

01. Mythical Beings & Simplex - ново партньорство за директно закупуване на $IGNIS!
    Отлични новини в екосистемата Ardor-Ignis! Mythical Beings току-що обяви стратегическото си партньорство със Simplex , водещата крипто/фиат инфраструктура. Общността на Mythical Beings вече може да се възползва от интеграцията на платформата Simplex, за да закупи $IGNIS директно и да финансира сметките на потребителите в техните портфейли. Това също ще помогне на новите играчи да се включат и за масовото приемане на играта за събиране на NFT карти. Поздравления за екипа на Mythical Beings!

02. От 27 до 29 октомври - Jelurida Korea ще вземе участие в BWB 2022
    Тази седмица Cheoleung Kim, ръководител на Jelurida Korea , ще участва в BWB 2022 , конференцията за седмицата на блокчейн в град Пусан, Корея. От 27 октомври до 29 октомври той ще представи няколко проекта на Ardor, като Senator, Bridge Champ и Mythical Beings. 

03. На 8 ноември - Jelurida ще се присъедини към бизнес панаира за технологии и игри
    Jelurida беше избрана да участва в бизнес панаира за потапящи технологии и геймификация на 8 ноември 2022 г. в Мадрид. Експозицията е специално пространство за B2B и B2C организации, за да представят своите иновативни решения, да работят в мрежа и да насърчават дигиталната трансформация в МСП.

04. На 10 ноември – Франциско ще бъде панелен лектор на конференцията D4A
    Франсиско Сариас ще бъде панелен лектор на D4A 2022 , международната конференция Democracy4all. На 10 ноември 2022 г. в 12:20 ч. Франсиско ще се присъедини към основната сцена, за да обсъди как блокчейн може да подобри ефективността и да намали разходите за организации и правителства. Освен това, експерти и политици ще имат възможността да споделят и изследват най-новите постижения в технологиите и регулирането, като инструменти за демократично подобрение.

05. Mythical Beings Сезон 5 – Нови карти за печелене на награди Ignis!
    Mythical Beings сезон 05, току-що започна. Китайските медии The Technology Tree Hole отразяват в статия изключителната игра за събиране на карти P2E и NFT на блокчейн платформата Ardor. Тъй като се добавят нови митологични създания, като Maruxaina от Галисия, всеки сезон повишава културната и образователна стойност на играта. Освен това, онлайн магазинът вече предлага всякакъв вид артикули за фенове и ентусиасти на Mythical Beings!

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support