Седмичен бюлетин

 

01. Bridge Champ – един от петте блокчейн проекта, върху които да се съсредоточите през 2023г.
    Въпреки мечия пазар, непрекъснатото развитие и иновациите продължават в блокчейн пространството. Тази статия на Crypto Daily споменава Bridge Champ като един от петте проекта, които показват последователност в обещанието за развитие, което предлагат, техните нарастващи общности, дългосрочната стойност, която ще предложат и най-важното, тяхното ниво на иновации в блокчейн пространството. Инвестирайки в Bridge Champ, Jelurida има за цел да завладее този пазар на игри, комбинирайки играта на бридж с онлайн турнири и социален контекст, свързващ милиони играчи по целия свят.

02. Анна представляваше Jelurida на TOKEN 2049 в Сингапур.
    На 28-29 септември 2022 г. Anna Rosebrook представляваше Jelurida на TOKEN2049 в Сингапур, най-важното крипто събитие в Азия. По време на водещата конференция глобалната Web3 индустрия се събра, за да обсъди най-новите технологични разработки и да създаде големи възможности за работа в мрежа.

03. Адедайо беше панелен лектор на Africa Money & DeFi Summit.
    Миналата седмица Адедайо Адебахо, управляващ директор на Jelurida Africa, се присъедини към основната сцена на срещата на върха на Africa Money & DeFi по време на панелната сесия „DeFi за Африка – от настоящето към бъдещето“ на 28 септември 2022г. До представители на CoinTelegraph, Tezos Africa, Nuzo , Koolute Investments и страхотната публика от международни крипто играчи, Адедайо обясни защо компаниите трябва да се свържат с Jelurida Africa, за да внедрят своите DeFi приложения. Той представи уникалната многоверижна архитектура на Ardor, която позволява разработването на разрешен DeFi, като по този начин смекчава много проблеми в текущата DeFi екосистема.

04. ArdorBG не е просто актив. Това е кауза!
    Както беше обявено по-рано, новата инициатива ArdorBG, стартирана от ArdorBulgaria, не е просто създаване на нови активи, но представлява кауза за общността на Ardor: подкрепа на нови разработки и увеличаване на ликвидността на двойката ARDR/IGNIS. Следете последните актуализации на Jelurida Talk Forum .

05. VesselChain - Новият случай на използване на Ignis в морската индустрия.
    Важна информация за кораба, като трафик на стоки, съответствие с разпоредбите, контрол върху околната среда, сертификати за поддръжка и т.н., сега се управлява с много малко прозрачност, видимост и скъпоструващи процедури. Тази статия в китайските медии обхваща VesselChain, новият пилотен проект Jelurida в сътрудничество с BMT, испанска водеща компания в техническите и логистични морски услуги в световен мащаб. Проектът има за цел да повиши ефективността на индустрията и бизнес приходите чрез съхраняване на цялата съответна информация за кораба в споделена и защитена от фалшифициране база данни, Ignis blockchain, и за първи път под формата на публични NFT активи, без да се компрометира поверителността на бизнеса или поверителна информация. За проекта VesselChain блокчейна Ignis е избран като най-подходящата блокчейн платформа, базирана на PoS, която осигурява енергийна ефективност и нейните възли могат да работят в малки устройства като blackberry pi или смартфон с Android.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support