Седмичен бюлетин

 


01. Честит рожден ден, Nxt, става на 9 години!
    Честит рожден ден, Nxt ! На 24 ноември 2013 г. първата чиста блокчейн платформа Proof-of-Stake, Nxt, беше пусната от Jelurida. Проектът Nxt работи вече 9 години без прекъсване. Днес Nxt остава една от най-тестваните и надеждни платформи в индустрията, оказвайки влияние върху множество други проекти.

02. Ръководителят на Jelurida Korea беше лектор в Delio Weekly Academy
    На 23 ноември Cheoleung Kim, ръководител на Jelurida Korea, проведе 11 -ия епизод на Delio Weekly Academy , корейска крипто компания за финансови услуги. Той представи няколко случая на използване, базирани на блокчейна Ardor на тема: Блокчейн в публичния сектор. Чрез обяснението на проектите Senator, GiveSafely, HotCity и QualiSig, Cheoleung представи спонсориране на такса на крайния потребител, разрешени решения, защитени от напълно децентрализирани публични мрежи, решения срещу раздуване на блокчейн за устойчивост за служители в индустрията, професионалисти от финансовия сектор и общи офис служители.

03. Bridge Champ - Нов уебсайт, актуализирана пътна карта и нова бета версия!
    Екипът на Bridge Champ наскоро обяви стартирането на чисто новия уебсайт с модерен UI/UX, актуализираната пътна карта и новата бета версия на играта , с много подобрения и корекции на грешки. Екипът също така информира общността за следващите важни стъпки в разработката на играта: Да предостави най-съвременен модул за управление на турнири и изчисления на резултати; функциите за геймификация и всички награди ще бъдат регистрирани във веригата IGNIS; нови функции за ботове и нова концепция за геймифициран потребителски интерфейс. Крипто интеграцията може да се очаква до края на Q1 2023. Очаквайте много вълнуващи неща скоро!

04. Лиор, споменат в Cointelegraph
    Тази статия от Cointelegraph илюстрира различни гледни точки на лидерите на крипто мнение относно $DOGE и дали все още си заслужава рекламата дори след изкупуването на Twitter от Илон Мъск, като се има предвид, че въпреки 45% увеличение през последния месец, случаите на употреба остават ограничени и не може да взаимодейства с интелигентни договори. Лиор Яфе потвърждава своето недоверие към Twitter и Dogecoin, като се имат предвид ужасните управленски решения на Мъск. Освен това, дори ако Мъск възнамерява да интегрира Twitter с крипто плащания, Лиор твърди, че има много по-добри блокчейн решения от $DOGE, от които да избирате по отношение на сигурността, поверителността, интелигентните договори и мащабирането, например $ARDR и блокчейна Ardor.

05. $ARDR е достъпен за търговия в приложението 7b
    Купувайте, търгувайте и съхранявайте $ARDR, вече достъпни в приложението 7b, приложението за крипто търговия, с 0% крипто депозит и само 0,1% такси за търговия.

06. Ново стратегическо партньорство между Mythical Beings и Simplex
    Mythical Beings, играта за събиране на NFT карти в екосистемата Ardor, наскоро обяви своето стратегическо партньорство със Simplex, водещият доставчик на крипто-фиатна инфраструктура. Тази китайска статия обхваща важността на това партньорство, чрез което потребителите на Mythical Beings могат да закупят $IGNIS токени директно в своя портфейл за игра. Крайната цел е новите играчи да се присъединят по-лесно към играта.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support