Седмичен бюлетин

 

01. Франциско беше един от панелните говорители на D4A 2022
    На 10 ноември Франсиско се присъедини към основната сцена като панелен лектор на конференцията D4A в Барселона. Сесията се фокусира върху това как блокчейн технологията може да подобри ефективността и да намали разходите за компании и правителства. По-специално, дебатът се премести от най-големите бариери пред масовото приемане на блокчейн, кои сектори, как децентрализацията на блокчейн може да се слее с централизирани субекти като правителства и следващите ценни случаи на използване на блокчейн, до това как основните предимства на блокчейна като сигурност, ефективността и отчетността могат да помогнат на публичните институции да си възвърнат общественото доверие.

02. Mythical Beings влиза в стратегическо партньорство със Simplex
    Един от проектите в екосистемата на Ardor, Mythical Beings, наскоро обяви стратегическото си партньорство със Simplex, водещият доставчик на крипто-фиатна инфраструктура, и новината беше разгледана в тази статия на CoinPost . Чрез това партньорство потребителите на Mythical Beings вече могат да купуват $IGNIS токени директно в своя портфейл за игра. Това също ще помогне на новите играчи да се включат и да възприемат масово играта за събиране на NFT карти.

03. Обменете $ARDR в новото приложение NOW Wallet
    NOW Wallet, крипто портфейлът без попечителство от ChangeNOW, току- що пусна най-новата си версия. Потребителите вече могат да купуват, продават и обменят $ARDR безопасно и сигурно в приложението NOW Wallet!

04. Jelurida - една от компаниите на Tech & Gamification Fair в Мадрид
    На 8 ноември Jelurida беше една от компаниите, участващи в бизнес панаира за потапящи технологии и геймификация в Мадрид. По време на изложението B2B и B2C организациите имаха възможност да покажат своите най-нови технологични решения и мрежи, с крайната цел да насърчат основната дигитална трансформация.

05. Елиза се присъедини към брифинга на VentureLab в Лугано
    Миналата седмица Elisa представляваше Jelurida на брифинга на VentureLab в Лугано на 10 ноември, организиран в сътрудничество с USI Startup Centre. Стартиращи студенти, учени, дипломанти и предприемачи се присъединиха към срещата, където двама основатели имаха възможността да споделят своите успешни стартъп истории и да обсъдят с публиката как да преодолеят най-често срещаните бизнес предизвикателства, за да изведат проекта на следващото ниво.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support