Седмичен бюлетин

 

01. Jelurida Korea Meetup сесия на BWB2022
    От 27 октомври до 29 октомври Jelurida Korea взе участие в BWB 2022 , блокчейн конференцията в град Пусан, Корея. В допълнение към посрещането на крипто ентусиасти на щанда и демонстрирането на забележителните проекти в екосистемата Ardor, Jelurida проведе сесия на Corporate Meetup на 29 октомври със страхотна публика, докато повечето от срещите бяха отменени поради неявяване. Компаниите за крипто търговия, публичните разработчици на блокчейн за игри и бизнеси и членовете на KBIPA (Корейска асоциация за насърчаване на блокчейн индустрията) се заинтересуваха много от темата за случаите на използване на публичния блокчейн на Ardor, като например проекта Senator. Новината е отразена и в тази статия в китайските медии .

02. Научете повече за интегрирането на Ardor в Bridge Champ
    Bridge Champ не е просто платформа за онлайн игри. Това е първото по рода си приложение за игри, разработено на базата на блокчейн технология върху многоверижната платформа на Ardor. Тази китайска медийна статия подчертава важните функции, които са внедрени в Bridge Champ благодарение на блокчейн интеграцията на Ardor. Следователно Bridge Champ може да служи като перфектен случай за използване на други базирани на Ardor dApps, разработени от трети страни.

03. Анна беше панелен лектор в TradExpoIndonesia
    Анна участва в Trade Expo Indonesia 2022 , най-голямото търговско изложение в Индонезия. Тя се присъедини към основната сцена като един от говорителите на панела, за да обсъди блокчейн технологията, DeFi и крипто като инструменти за подкрепа на търговията в Индонезия.

04. Senator - Един от случаите на използване на Ardor в публичния сектор
    Блокчейн технологията не е само за NFT и DeFi. Има безкрайни възможности за използване. Тази седмица представяме Senator , един от случаите на използване на Ardor в публичния сектор. Jelurida си сътрудничи с Accenture, след като спечели обществен търг от Correos, по финансирания от ЕС проект за разработване на управленски схеми за планиране на потребителското търсене, транспортно планиране, товарно и логистично планиране, за оптимално управление на политиките за градско планиране. Блокчейн технологията Ardor отговаря на всички изисквания като публична платформа с повече от 1000 възела, мулти-вериги, възможност за работа по хибриден начин с разрешения, Proof of Stake и ниска консумация на енергия.

05. Elisa представляваше Jelurida на Форума за план Б в Лугано
    На 28-29 октомври Elisa представляваше Jelurida на форума Plan B , първата годишна конференция за блокчейн и крипто в Лугано. Четири ключови точки могат да опишат план Б на Лугано , за който град Лугано ще инвестира през следващите години: блокчейн образователни курсове за студенти, един крипто център за местни стартиращи фирми в центъра на града, dApps и Web3 проекти с местни бизнеси и приемане на крипто и крипто плащания за цялото население в Лугано.

06. Ignis - най-модерният PoS публичен блокчейн досега!
    Пригответе се за следващия си блокчейн проект ! Предоставяме ви най-модерния публичен блокчейн, Ignis . Това е основната дъщерна верига на Ardor, с 20+ вградени функции, които подобряват ефективността на Proof-of-Stake на платформата Ardor и я правят подходяща за голямо разнообразие от случаи на употреба. Научете повече за внедряването на публичен или частен блокчейн и не се колебайте да се свържете с нас!

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support