Jelurida участва в конференцията BWB2022 в Корея

    От 27 до 29 октомври Jelurida Korea присъства на изложението BWB2022 в Пусан като изложител. Г-н Cheoleung Kim, ръководител на корейския клон, демонстрира различни екологични приложения на Ardor, включително Senator, Bridge Champ и Mythical Beings.
    BWB2022 е блокчейн изложба, организирана от Busan Metropolitan City и спонсорирана от Binance, FTX и Huobi. Тя се проведе в BEXCO от 27 октомври (четвъртък) до 29 октомври (събота) за 3 дни.
    С темата „ блокчейн, град и живот “, BWB 2022 е продължение на миналогодишния NFT Busan 2021, BWB 2022 е домакин на конференция за развитие на блокчейн индустрията, за да предостави професионални прозрения и да сподели информация. BWB 2022 също има разнообразни проекти, включително изложби и странични събития за блокчейн компании, събития за срещи, арт витрини на NFT от известни артисти, хакатони и др.

    Bridge Champ е NFT онлайн бридж игра, включваща „играй, за да спечелиш" . Чрез добавяне на стимули, бридж играта се комбинира с блокчейна, което позволява на всеки да получава награди в процеса на участие в играта. Платформата Bridge Champ е проектирана да осигури часове забавление, проектирана и разработена от водещи софтуерни инженери с бързина, удобство и прозрачност.
    Основната публична верига е Ardor и нейната подверига Ignis, която се поддържа от Jelurida, ветеран компания за услуги на блокчейн технологии. Jelurida има богат опит в разработването на блокчейн технология и може да осигури техническа поддръжка за Bridge Champ. В същото време проектите под Jelurida могат да осигурят на Bridge Champ добър трафик и да помогнат на проекта да стартира бързо в ранния етап.

    Mythical Beings е базирана на блокчейн игра за събиране на карти, разработена от Tarasca Art & Games . Атрибутите и историите зад всяка карта в играта са уникални. Митичните същества имат не само игрови атрибути, но и наследство от истории.
    Всяка карта и създание в Mythical Beings е уникално и има древна история. Играчите могат да събират, купуват, търгуват и изработват карти и да печелят криптовалута. Основната задача на играча е да събира различни NFT карти и да събира възможно най-много същества в играта. Според настройките на играта в играта има общо 50 същества, по 10 от които на всеки континент. Всички карти са разделени на три групи: Common, Rare и Epic, като стойността на картите се увеличава с рядкостта.

    Senator има за цел да създаде нов модел на градска логистика за подобряване на устойчивостта на градовете . Основно за решаване на текущото нарастване на потребителското търсене на продукти, увеличаването на разходите и координацията между отделите, задръстванията, причинени от дистрибуцията и стоките в градските центрове и произтичащото от това влошаване на околната среда.
    Блокчейн + градско логистично решение, това е много голямо предизвикателство и изисква участието на опитен екип. ЕС налага строги изисквания към оферентите, като наличие на повече от 1000 възли, множество вериги, възможност за притежаване на разрешения и работа по хибриден начин, консенсусен механизъм на POS, публична платформа с ниска консумация на енергия и необходимостта да могат за комуникация с други блокчейн мрежи. Свързан за бъдещи нужди , Ardor под Jelurida постигна пълно съвпадение по отношение на броя на възлите, консенсусния механизъм, консумацията на енергия и т.н., а Jelurida разработиха bridge с мрежата Matic, която може да бъдат взаимосвързани с други мрежи, съвместими с виртуалната машина Ethereum, оставяйки място за бъдещо разширяване на Senator.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support