Актуализация на Mythical Beings : Преобразуващи се същества!

Стъпка по стъпка визията на Mythical Beings отбелязва солиден напредък. В тази актуализация добавят нова функция, Morphing, която също проправя пътя към икономиката в играта, създавайки първо използване и пазар за валутата GEM в играта. Искате ли да знаете повече? 

Нещастни поредици

Откривали ли сте някога, че независимо колко пакета сте купили, никога не сте получили картите, които са ви липсвали, за да попълните колекцията си? Обикновено не се случва, защото случайността диктува, че колкото повече пакети купувате, толкова по-равномерно разпределени ще получите картите. Но шансът е капризен и някои колекционери са натрупали голям брой повтарящи се карти, без да успеят да завършат колекцията. Много разочароващо!
Като цяло този проблем се решава чрез обмен с други потребители, или в Marketplace, купуване и продажба, или директно в #trading канала на Discord. Само в изключителни случаи е било недостатъчно, защото... всички са търсили една и съща карта!
В тези случаи какво да правим?
Преобразуване, една карта за друга
Новата функция се нарича "морфинг" и се състои от един вид метаморфоза на същества. Чрез него потребителят може да превърне една карта в друга със същия ранг: обикновена карта в обикновена карта, рядка карта в рядка карта или епична карта в епична карта. Сега тази магическа операция е рискована и отнема много енергия.
Първото нещо, което трябва да знаете е, че за да трансформирате карта, трябва да направите GEM огън. Това е точният израз, тъй като GEM, който използвате, ще бъде изгорен в Ardor Burning акаунта. И колкото по-рядка е картата, толкова повече огън ще й трябва, за да се трансформира. И така, това са разходите:

Обща карта: 50 GEM
Рядка карта: 250 GEM
Епична карта: 750 GEM
Ако сте решени да похарчите скъпоценния си GEM за това заклинание, трябва да сте наясно, че магията не е точна наука и може да се обърка. Не можете да избирате коя карта да получите в процеса: това може да бъде всяка карта от същия ранг… включително същата карта, която сте предали! Така че рискувате да изгорите GEM и да останете със същата карта. От теб зависи!

Като малка компенсация, ако картата, която получавате, е същата като тази, която сте предали, заклинанието ще ви даде малък шанс да получите втора карта от същия ранг. Малко е, но ако имате късмет, ще сте удвоили картата си.

И каква точно е вероятността да получа втора карта, ако получих същата карта при морфинга? Е, шансовете са следните:Често: 100%. Ако получите същата карта при преобразуването на обикновена, тогава със сигурност ще получите безплатна карта.
Редки: 30%.
Епично: 15%.

И така, имам нужда от GEM... как да ги получа?
Има три начина да получите GEM в Mythical Beings. 1.) Участие в Джакпота. Всеки път, когато джакпотът се разпределя между потребители, които попълнят колекцията (и я върнат за участие), 9 000 GEM се разпределят между участниците в този кръг.
2,) Като притежавате една от следните специални карти: Groostlang, Marakihau, Sasquatch и Maruxaina. Всички те разпределят GEM като дивиденти на своите притежатели на всеки 3,5 дни. Общо 6000 GEM се разпределят като дивиденти на притежателите на тези карти.
3,) Като ги купувате на пазара от други потребители.

И ето какво е новото в текущата актуализация: създаден е пазарът на GEM, достъпен за всички потребители от самия портфейл. Който е натрупал много скъпоценни камъни, може да прави поръчки за продажбата им, а който има нужда от тях за повтарящи се преобразуващи карти, може да ги купи веднага.
И така, харчим ли всичките си скъпоценни камъни?

Не, моля те, недей! Не забравяйте, че GEM е основната валута в играта на Mythical Beings и ще се използва във всички бъдещи разработки. Особено в играта Battlegrounds, както е обяснено в тези две публикации ( Игра и Еликсир ). Така че може да съжалявате, ако изгорите в голям огън целия скъпоценен камък, който сте натрупали досега...

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support