Интегриране на Ardor, Ignis и Nxt в HASHWallet Link

    Консултантската компания за блокчейн и киберсигурност eSignus завърши интегрирането на протоколите Ardor , Ignis и Nxt в хардуерния портфейл HASHWallet Link. С тази интеграция HASHWallet става един от първите студени портфейли, които поддържат Ardor, позволявайки на неговата общност лесно да съхранява, купува, продава и разменя своите $ARDR, $IGNIS и $NXT токени.
    HASHWallet Link е сигурно, но удобно решение под формата на смарт карта за съхранение и управление на всяка криптовалута. Тъй като е непрограмируем хардуерен портфейл, това физическо устройство пази личните ключове офлайн и избягва всякакъв риск от неоторизиран достъп или измама.
    „Радваме се от всички възможности, които отваря това партньорство с Jelurida, което ни позволява да предоставим подкрепа с HASHWallet на много консолидирана и взискателна общност на Ardor“ – Даниел Ернандес, главен изпълнителен директор и съосновател на eSignus.
    Jelurida и eSignus осъществиха тази интеграция като част от по-широк стратегически план с цел да увеличат присъствието на Ardor в студените портфейли. „Предоставянето на решение за хладилно съхранение на активи и идентификационни данни е основен приоритет за Jelurida. Ние сме развълнувани да работим с HASHWallet, за да предоставим такова най-модерно решение за хладилно съхранение“ – Лиор Яфе, директор и основател на Джелурида.
    С това споразумение на Jelurida отива една крачка напред към консолидиране на стратегически взаимоотношения за укрепване на екосистемата на Ardor и се придвижва към своята мисия за улесняване на приемането на блокчейн технология в масов мащаб.

Специална оферта за стартиране
    За да отпразнува интегрирането на Ardor в HASHWallet, Jelurida стартира специална сделка, фокусирана върху нейната общност . Първите 300 покупки на HASHWallet Link ще бъдат възнаградени с airdrop на стойност 45 €, съставен от токените Jelurida: 25 € в $IGNIS, 10 € в $NXT и 10 € в $ARDR. Потребителите ще получат код за еднократна употреба с опаковката на смарт картата си, който трябва да осребрят в приложението HASHWallet Manager след инициализиране на тяхната карта с HASHWallet.

Относно Джелурида
    Jelurida е софтуерна компания за разработка на блокчейн, която разработва и поддържа блокчейните Nxt и Ardor . Пълна децентрализирана блокчейн екосистема и публични платформи за изграждане на приложения или предоставяне на услуги върху тях. Ardor е платформата Consensus-as-a-Service, създадена от Jelurida с помощта на доказаните характеристики на солидната, надеждна блокчейн технология Nxt. Ardor е многоверижна платформа, която предлага голямо разнообразие от функции, гъвкави леки интелигентни договори и конкурентна мащабируемост.

Относно eSignus
    eSignus е консултантска компания за киберсигурност с опит в сектора на финансите, технологиите и крипто сигурността. Компанията предоставя Web3 решения за попечителство на цифрови и крипто активи, включително хардуерни портфейли и управление на цифрова идентичност. eSignus улеснява интегрирането на децентрализираната икономика в бизнес среди в глобален мащаб.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support