Екология на блокчейна Ardor и индустриалното оформление Jelurida

Публичен блокчейн на Ardor

    Публичната верига Ardor (ARDR) е базирана на блокчейна NXT и стартира многоверижна архитектура на 1 януари 2018 г., целяща да преодолее присъщите ограничения на един блокчейн. Според бялата книга на платформата Ardor основните й цели са:
    - Решаване на проблема, че крайният потребител трябва да притежава валутата, използвана като такса за услугата (такса газ);
    - Справяне с проблема с разширяването на блокчейна (с течение на времето данните в блокчейна се натрупват и възлите се раздуват);

    За да се реши проблемът, че блокчейн приложенията са трудни за поддръжка, се използва уникална архитектура родител-дете за решаване на тези проблеми и единичната верига е разделена на родителска верига (родител), отговорна за сигурността, и множество дъщерни вериги (дете). отговарящ за други функции.
    Jelurida, разработчикът на платформата Ardor, се ангажира да предоставя най-добрите блокчейн решения и образователни услуги на различни корпоративни групи и предоставя консултантски услуги на Henkel, Accenture (Accenture), Correos и други предприятия.

Сенатор - логистичен проект

    Senator е приложение базирано на блокчейн за индустрията, в което участват съвместно Европейският съюз, Jelurida, Accenture и Spain Post, което има за цел да формулира решения за управление, базирани на планиране на потребителското търсене, планиране на транспорта, планиране на товари, логистика и градска инфраструктура, за да управлява градовете в най-добрата политика за планиране.
    Jelurida и Accenture си сътрудничат за изграждането на необходимата инфраструктура за улесняване на две конкретни приложения (решения за проследяване на веригата за доставки и управление на данни), договорени от членовете на екипа на ЕС и Correos. Съобщава се, че Европейският съюз и Correos имат редица технически изисквания, включително публична платформа, многоверижна работа, възможност за персонализиране, хибридна функция за оторизация, ниска консумация на енергия и доказателство за права и интереси. Блокчейна Ardor на Jelurida 100% отговаря на всички тези изисквания , така че е избран като основен проект.
    Senator се осъществява след получаване на финансовата подкрепа на Европейския съюз като огромен логистичен проект, целта е да се формулират планове за потребителското търсене, транспортни планове, стоки и логистични планове и системи за управление на градската инфраструктура.

Кацане на игралната индустрия

    Южнокорейският представител на Jelurida - Ким Чул-Йонг каза на блокчейн събитието BWB2022: "Потенциалът на блокчейна е безкраен и P2E игрите трябва да са достатъчно интересни, за да привлекат потребители, без да включват колебания в цените на родните токени. Jelurida подготвя онлайн бридж игра Bridge Champ предоставя по-добър UI/UX от съществуващата онлайн платформа за бридж и след приключване на работата по интегрирането на блокчейна може да увеличи онлайн транзакциите в рамките на платформата Ardor, което е вълнуващо.“


    Bridge Champ е базирана на блокчейн, онлайн версия на играта бридж, която се разработва на Jelurida, тя ще активира онлайн транзакции на платформата Ardor.
    Максималното издаване на токена на Ardor (ARDR) е същото като текущото обращение, което има предимството да няма инфлация, но тъй като няма отделен блок за генериране на компенсационен пул, той трябва само да завърши броя на транзакциите в блока да получи обезщетение. 

Визия на Ardor 

    Като наследник на NXT, разработчиците на платформата Ardor също са се ангажирали с внедряването на публични верижни приложения в специфични индустриални услуги от много време (2014 г.) В допълнение към гореспоменатия проект Senator, има и GiveSafely (BBB Wise Giving Alliance), TreeCycle (Global Tree Project AG), HotCity (подкрепен от австрийското правителство), Cycle 4 Value, TreeQualisig и други блокчейн технологии, който имат трансгранично внедряване.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support