Седмичен бюлетин

 

    01. eSignus си партнира с Jelurida за интегриране на Ardor, Ignis и Nxt в HASHWallet Link
На 14 декември 2022 г. обявихa успешното интегриране на протоколите Ardor, Ignis и Nxt в хардуерния портфейл, HASHWallet Link , от eSignus , консултантската компания за блокчейн и киберсигурност, която предоставя Web3 решения за попечителство на цифрови и крипто активи. С тази интеграция HASHWallet става един от първите студени портфейли, които поддържат Ardor, позволявайки на неговата общност лесно да съхранява, купува, продава и разменя своите $ARDR, $IGNIS и $NXT токени. Това ново стратегическо партньорство поставя Jelurida една стъпка напред към укрепване на екосистемата на Ardor и улесняване на приемането на блокчейн технология в масов мащаб. За да отпразнуваме интегрирането на Ardor в HASHWallet, Jelurida стартираха специална оферта за първите 300 покупки с HASHWallet Link. Научете повече на страница с новини.

    02. Публичният блокчейн Ardor с публични и корпоративни случаи на използване
Ardor и неговите случаи на обществено и корпоративно използване са публикувани в Blockchain Today , изданието на корейската крипто медия за декември 2022 г. Като част от раздела за обещаващи проекти, статията илюстрира какво е Ardor и какво Ardor се стреми да реши в индустрията, проекта Senator, няколко случая на използване на Ardor и Bridge Champ като нов стратегически проект за Ardor, ръководен от Jelurida.

    03. Jelurida Korea се присъедини към Blockchain Grand Week 2022
На 7 декември 2022 г. ръководителят на Jelurida Korea участва в Голямата седмица на блокчейн 2022 г. Тридневната конференция, организирана от корейското правителство и Министерството на науката и ИКТ, беше възможност за местните организации да обсъдят и да се свържат по пилотни проекти за блокчейн, подкрепени от корейското правителство.

    04. Как Ardor blockchain може да подобри ефективността и да намали разходите за компании и правителства
След участието на Франсиско като панелен лектор на конференцията D4A 2022 на 10 ноември, тази китайска медия отразява как блокчейна, и по-специално как блокчейнът на Ardor, може да подобри ефективността и да намали разходите за организации и правителства. Проектът Senator беше представен като важен пилотен проект за European Freight Logistics, който Jelurida изпълнява в сътрудничество с Accenture и Correos.

    05. Наемат се!
Ако сте ентусиазиран уеб и мобилен разработчик или страстен старши Java инженер, това е вашият шанс да станете част от екипа на Jelurida ! Търсят се нови таланти, които да се присъединят към иновативната компания за разработка на блокчейн софтуер. Прочетете необходимите умения и квалификации и кандидатствайте на jobs@jelurida.com .

Коментари

Популярни публикации от този блог

Седмичен бюлетин

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

Bits grid support