Седмичен бюлетин

 

01. Bridge Champ – NFT значки и крипто награди ще бъдат налични скоро
    Bridge Champ, първата глобална бридж платформа, базирана на блокчейн, разработена от Jelurida, наскоро представи най-новата си пътна карта за 2023 г. с очаквано голямо развитие и новината привлече вниманието на медиите CryptoNewsZ и Chain Game Portal . Новата пътна карта на Bridge Champ включва нови разработки за турнири, мобилно изживяване и блокчейн интеграция за геймификация и крипто поддръжка, включително генериране на NFT значки за събиране на крипто награди за постижения в играта. Издаването на награди и регистрацията на NFT ще се извършват в блокчейна на Ardor с помощта на токена на дъщерната верига на IGNIS, като по този начин ще се разшири привлекателността на Bridge Champ и екосистемното присъствие на Ardor.

02. Франциско се присъедини към конференцията TechSpirit 2022 в Барселона
    На 30 ноември Франсиско представи Jelurida на Tech Spirit 2022 , двудневна конференция в Барселона за овластяване на местната цифрова и технологична екосистема. Събитието приветства повече от 5000 участници, 120 лектори и 50 сесии със съдържание, което създаде чудесни възможности за работа в мрежа около блокчейна Ardor и неговия потенциал за проекти на корпоративно ниво.

03. Какво е Ardor? Научете повече в статията на 7b
    Ardor е платформа с отворен код „Blockchain-as-a-Service“ (BaaS), проектирана с уникална многоверижна архитектура за преодоляване на съществуващи технологични проблеми с блокчейн и осигуряване на скалируемост. Прочетете статията за Ardor от 7b и научете повече за токена ARDR и как да го търгувате в 7b, приложението за крипто търговия.

04. Лиор коментира изявлението на ЕЦБ: „Биткойн е на път към неуместност“
    Миналата седмица двама членове на Европейската централна банка (ЕЦБ) отправиха безпрецедентна критика към биткойн. Те потвърдиха неуспеха на биткойн да замени или подобри паричната система, тъй като никога не е бил използван за значителни транзакции в реалния свят. В отговор на публикацията на ЕЦБ Лиор Яфе коментира, че това е предсказуема критика и ЕЦБ полага големи усилия да направи биткойн неуместен като конфликт на интереси. Лиор също така добави, че биткойнът отваря врати и е казус за децентрализираната икономика. Може все още да не е изпълнил пълния си потенциал, но със сигурност е намек за предстоящи неща, както се споменава в тази медийна статия на Be In Crypto .

05. Общност Ardor в САЩ: Можете да закупите ARDR на Guardarian!
    Страхотни новини за базираната в САЩ общност на Ardor . Вече е възможно да закупите ARDR с карта директно на Guardarian.com , крипто-фиатната платформа.

06. Франсиско панелен говорител на D4A 2022 – Гледайте видеоклипа
    ICYMI – На 10 ноември Франсиско се присъедини към основната сцена като панелен лектор на конференцията D4A 2022 в Барселона. Той обсъди как блокчейн, и по-специално как блокчейнът Ardor, може да подобри ефективността и да намали разходите за организации на правителства, представяйки Senator, проектът, финансиран от ЕС в сътрудничество с Accenture и Correos. Гледайте видеоклипа за цялата панелна сесия.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support