eSignus интегрира Ardor, Ignis и Nxt

Като начин за насърчаване, Jelurida обяви специална сделка за стартиране, посветена на членовете на общността.

eSignus, една от най-бързо развиващите се консултантски компании за киберсигурност в Web 3.0, обяви интегрирането на Ardor, Ignis и Nxt протоколи в своето най-модерно и сигурно съхранение на студен портфейл, HASHWallet Link. Според прессъобщение, споделено с Coinspeaker, интеграцията идва след партньорството на eSignus, подписано с Jelurida, блокчейн компанията, която разработва и поддържа блокчейн мрежите Ardor, Ignis и Nxt.

Интегрирането на Ardor, Ignis и Nxt е взаимно изгодно както за eSignus, така и за Jelurida, както и за съответните членове на общността на всеки от протоколите. Като се класира като един от първите студени портфейли, които поддържат собствените токени на тези протоколи, достъпът до покупка, размяна, съхраняване и продажба ще бъде активиран по изключително удобен начин за всички.

Екосистемата Web 3.0 продължи по много амбициозен път на растеж и с този растеж имаше разпространение на лоши актьори, пропълзящи в пространството. Присъствието на тези лоши актьори продължава да води до загуба на средства чрез хакове и фишинг измами. Със силно защитени студени портфейли като HASHWallet Link търговците, инвеститорите и потребителите могат да имат увереност в безопасността на своите средства.

Разширяването на поддръжката за монети, които да бъдат интегрирани в студени портфейли, се счита за нова граница в растежа и развитието на конкретен токен, а с интеграцията на HASHWallet Link триото от Ardor, Ignis и Nxt надминаха този рядък, но неизбежен етап.

„Радваме се от всички възможности, които отваря това партньорство с Jelurida, което ни позволява да предоставим подкрепа с HASHWallet на много консолидирана и взискателна общност на Ardor“ – Даниел Ернандес, главен изпълнителен директор и съосновател на eSignus.

Студеният портфейл eSignus е проектиран като удобно решение във формата на смарт карта. Това е програмируем хардуер и предотвратява неоторизиран достъп до средствата на потребителя
Jelurida и прегръдката на eSignus HASHWallet Link

Jelurida набира скорост като един от най-известните екипи за разработка на блокчейн в това пространство и се надява да запази този статус, като стимулира огромната прегръдка на HASHWallet Link от членовете на своята екосистема.

Като начин за насърчаване на осиновяването, Jelurida обяви специална сделка за стартиране, посветена на членовете на общността. Първите 300 покупки на HASHWallet Link ще бъдат възнаградени с airdrop на стойност 45 €, съставен от токените Jelurida: 25 € в $IGNIS, 10 € в $NXT и 10 € в $ARDR.

Отговарящите на изискванията потребители ще получат код за еднократна употреба с опаковката на смарт картата си, който трябва да осребрят в приложението HASHWallet Manager след инициализиране на тяхната карта с връзка HASHWallet.

Получаването на свързания с него токен на поддържания от eSignus хардуер HASHWallet Link допълва действията му за интегриране на токените в няколко хранилища на студени портфейли, за да осигури най-добрата защита за своите потребители.

„Предоставянето на нашите потребители на решение за хладилно съхранение на техните активи и идентификационни данни е основен приоритет за Jelurida. Ние сме развълнувани да работим с HASHWallet, за да предоставим такова най-модерно решение за хладилно съхранение“, каза Лиор Яфе, директор и съосновател на Jelurida.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support