Седмичен бюлетин

 

    01. Bridge Champ обявява NFT значка и крипто интеграция
Екипът на Bridge Champ използва блокчейн технологията, за да свърже играчи и да направи играта на бридж онлайн по-достъпна и сега се стреми да усъвършенства своето решение чрез крипто награди и NFT значки, както е описано в тази медийна статия на Crypto Daily . Платформата, изградена върху Ignis, първата дъщерна верига на Ardor, предлага защитени от подправяне данни за игри и система за предотвратяване на измами. Новата пътна карта на Bridge Champ за 2023 г., както се споменава и в тази китайска медия, включва онлайн турнири, крипто награди, символични плащания и NFT значки за постижения в играта. Това, което прави Bridge Champ уникален, е новият P2E подход: играчите не трябва да правят предварителна покупка на NFT, за да получат достъп до екосистемата. Напротив, платформата е достъпна за всеки безплатно и използването на NFT е по-скоро социално ориентирано, отколкото движено от пари, което позволява на Bridge Champ да изгради глобална мрежа от играчи на бридж.

    02. Купете си HASHWallet и вземете Airdrop в $ARDR, $IGNIS и $NXT!
Както беше обявено по-рано, за да отпразнуват интегрирането на Ardor, Ignis и Nxt в HASHWallet, в сътрудничество с eSignus стартираха специална сделка, посветена на общността. Купете своя HASHWallet Link и бъдете възнаградени с airdrop на стойност 45 евро в $ARDR, $IGNIS и $NXT. Въведете кода: JELURIDA22 и следвайте инструкциите как да осребрите вашия airdrop.

    03. 31 януари - Jelurida ще се присъедини към IoT Solutions World Congress 2023
Jelurida ще бъде един от изложителите на IoT Solutions World Congress 2023 , водещата световна конференция за IoT, AI, AR и много други променящи играта технологии в Барселона. По време на 3-дневния конгрес ще представи Senator, финансирания от ЕС проект за защитени данни, генерирани от IoT в блокчейна Ignis.

    04. Mythical Beings - нови морфинг същества и пазар на скъпоценни камъни!
Новата функция Morphing, добавена към Mythical Beings, проправя пътя към икономиката в играта, създавайки пазар за валутата GEM в играта. Новата функция за „преобразуване“ се състои от метаморфоза на същества, така че потребителите да могат да превърнат една карта в друга от същия ранг за определени GEM разходи, като по този начин решават проблема с липсващите карти за попълване на колекцията. Прочетете статията за подробно обяснение на играта и GEM системата.

    05. Публичната блокчейн екосистема Ardor, разработена от Jelurida
Тази медийна статия на Technology Deepflow обхваща обществената блокчейн екосистема Ardor, разработена от Jelurida. По-специално, той представя Senator, финансирания от ЕС проект за товарна логистика, за който Jelurida си сътрудничи с Accenture и Correos, за предоставяне на оптимални решения за управление, базирани на планиране на потребителското търсене, транспортно и логистично планиране и градска инфраструктура. В допълнение, статията илюстрира втори водещ проект в екосистемата на Ardor: Bridge Champ, първата онлайн платформа, базирана на блокчейн, за игра на карти бридж, разработена от Jelurida.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support