Седмичен бюлетин

 


    1. Платформата NXT празнува своя 8ми рожден ден.
    Честит рожден ден, Nxt! На 24 ноември 2013г. блокчейнът на Nxt беше пуснат от Jelurida като първата Proof of Stake блокчейн платформа! От 8 години проектът Nxt работи без проблеми.

    2. Jelurida е готова за on-chain пускането на BridgeChamp.
    BridgeChamp, версията на онлайн играта по бридж, базирана на блокчейн, наскоро беше показана пред обществеността. На интернационалния ферстивал по бридж Red Sea в Израел платформата на BridgeChamp беше представена на повече от 1000 играчи. Платформата все още е в процес на разработка, но Jelurida вече стартира уебсайта BridgeChamp, пътната карта и бялата книга. Освен това до края на годината повечето от функциите на BridgeChamp ще бъдат готови за използване.

    3. Алберто представи технологията на блокчейн платформата Ardor в колежа Sant Ermengol.
    Миналия понеделник Алберто проведе конференция в колежа Sant Ermengol, за да вдъхнови студенти и учители за блокчейн технологията. Той представи технологичната революция, която трансформира света и представи блокчейн платформата на Ардор (Ardor). Цялата публика се наслади много на дискусията, което отвори вратите за повече образователни сътрудничества в бъдеще.

    4. на 1ви Декември стартира коледния календар на SIGBRO & NFTMagic.
    Този декември се пригответе за най-невероятния коледен календар! От 1 декември до Коледа всеки може да получи безплатни токени или NFT, като използва платформата Ардор (Ardor)! Следвайте SIGBRO и NFTMagic и се пригответе, Магията идва!

    5. На 30ти Ноември Sergi ще е лектор на семинара "Use cases on the adoption of blockchain technology".
    Радваме се да обявим участието на Sergi в испанския уъркшоп относно случаите на използване при приемането на блокчейн технологията. На 30 ноември 2021 г. Sergi ще представи последната сесия, фокусирана върху това как да създадете NFT и да ги продадете на децентрализирана борса, например Ardor DEX.

    6. Нов български блог на блокчейн платформата Ардор (Ardor).
    Членът на общността As3n наскоро стартира нов блог на Ardor, управляван и посветен на нашите българоезични последователи. Благодарим ви за вашия принос! 

    7. Mythical Beings в Polygon - ерата на кръстосаната верига започна за Ardor! 
    NFT колекцията от карти на Mythical Beings, изградена върху блокчейна Ardor, скоро ще има bridge към OpenSea на Polygon, един от блокчейните на Ethereum. Тази статия обяснява въздействието на подобна интеграция, ползите за колекционерите на карти и новата динамика на играта. Екипът на Tarasca реши да преобразува картите на Mythical Beings в многоверижни обекти, които могат да се движат в различни блокчейни, без да губят своите атрибути на дефицит. Благодарение на интелигентните договори на Ignis, помощта на разработчиците на Jelurida и члена на общността Tre, беше проектиран нов модел bridge, който превръща цялата платформа Ardor в технология за кръстосана верига.
    

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support