Седмичен бюлетин

 


1. NXT е първия PoS блокчейн.

След като беше публикувана whitepaper на биткойн през 2008 година, няколко компании базирани на блокчейн бяха създадени, като част от еволюцията на криптовалутите. До 2013 година всички валути са базирани на консенсуса PoW. Първата блокчейн технология базирана на PoS е NXT, създадена от Jelurida, която се различава от базираните на PoW мрежи с ниска консумация на енергия и по-голяма мащабируемост.

2. Jelurida се подготвя за официалното пускане на BridgeChamp.

BridgeChamp е първата on-chain игра на бридж за всекидневно игране. Базирана е върху подверигата Ignis на Ardor. Освен игра на карти BridgeChamp ще е и социална платформа за играчите. За да започне световното си стартиране, екипът на BridgeChamp представи приложението по време на международния бридж фестивал Red Sea, за да регистрира нови играчи и да демонстрира системата.

3. Triffic вече позволява тегленето на токени към блокчейна.

Потребителите на Triffic, които са достигнали ниво 5, вече могат да конвертират своите Triffic мили в GPS токени директно от приложението. Научете повече на новия уебсайт на Triffic и осигурете приходи от движението си сега!

4. На 25 Ноември, Sergi Baila ще говори в Crypto Plaza.

Радваме се да обявим участието на Sergi Baila, разработчик на Ardor, той ще е лектор на Crypto Plaza, двудневния испански форум, който всяка година събира основните компании в крипто сектора. На 25 ноември, в 15:30 CET, Sergi Baila ще се присъедини към конференцията, за да сподели и дискутира горещите теми в блокчейн индустрията и бъдещето на криптовалутите.

5. Вярвате ли на NFT Magic?

Пазарът за NFT на Ardor наскоро привлече повече внимание, както е описано в тази статия. Той събира голямо разнообразие от NFT, от произведения на изкуството на Bea Sarias до колекционерски предмети на Frenchie. Всички NFT транзакции се извършват ефективно чрез новото приложение за портфейл SIGBRO, то използва Ignis и Bitswift за плащания, а таксите за газ почти не съществуват в сравнение с Ethereum. В резултат на това NFT Magic има всички необходими елементи, за да се очертае като един от изтъкнатите NFT пазари в крипто пространството.

6. Francisco се присъедини към Smart City Expo.

Миналата седмица Франсиско представи Jelurida на Smart City Expo, водещо световно събитие за интелигентни градове в Барселона. По време на тридневната конференция експерти и водещи организации споделиха своя опит и представиха иновативни решения с обща цел: изграждане на по-добри, по-безопасни и по-приобщаващи градове по целия свят.

7. На 22 Ноемви, Alberto ще говори за да вдъхнови студентите на колежа Sant Ermengol.

Ключът към насърчаването на иновациите и бъдещия растеж разчита на образованието на следващите поколения. Днес на  22.11.2021 г., Alberto ще бъде гост-лектор в колежа Sant Ermengol, за да вдъхнови студентите. Дискусията ще бъде фокусирана върху технологичната революция, която трансформира света, бъдещите възможности в блокчейн технологията и въведение в платформата на Ardor.

8. Jelurida Africa - последни новини от Руанда.

В последните спирки на блокчейн експедицията в Източна Африка в Руанда, екипът на Jelurida Africa посети Brighter Digital Group, голяма технологична компания, фокусирана върху дигиталните тенденции и блокчейн решения. Те също така се срещнаха с екипа на ICT Chamber в Руанда и присъстваха на виртуална среща, организирана от Konza Tech, за да обсъдят съвместно изграждане на капацитет за обучение на блокчейн и внедряване на решения.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support