NFT Magic: Екологичен пазар на NFT с Creative Commons и персонализирани лицензи

   NFTMagic позволява на NFT Minters да прикачат Creative Commons и персонализирани лицензи към своите произведения на изкуството.

    NFT са навсякъде. Те са невероятни за гледане, страхотни за притежаване и таксите за блокчейна на смешни. NFTMagic планира да намали таксите и същевременно да помогне на околната среда.
    NFTMagic може да се погрижи за широк спектър от типове лицензи, независимо дали става дума за произведения на изкуството за лично удоволствие или за търговска употреба и са разрешени промени с възможността за прехвърляне на авторски права на друг собственик.
    Магически функции на NFT
    Лицензите, свързани с NFT, изсечени чрез NFTMagic, могат да бъдат надстроени в определени граници. Това е възможно само от емитента на NFT, дори след като е продаден. Придобиването на тези типове лицензи, свързани с NFT, ще изясни какво може да се направи с NFT, освен просто търговията и продажбата. Лицензът обаче не може да бъде понижен, защото това би нарушило споразумението между създателя и купувача. За купувачите предоставените права могат само да бъдат подобрени.
    Минимални такси
    Качете своето произведение на изкуството за малка част от цената в сравнение на други NFT платформи и пазете изкуството си само на една ръка разстояние от останалия свят.
    Екологично съзнателни
    Вашите NFT са делегирани от платформата на Ардор(Ardor), мащабируем и чист блокчейн Proof Of Stake. Това позволява на NFTMagic да работи с почти нулеви въглеродни емисии. Протоколът Proof of Stake позволява на мрежата да работи с много малка консумация на енергия. Някои от възлите работят на raspberry pi, а някои се захранват само от слънчеви панели. Просто сканирайте и качете, купувайте или продавайте. Съхранявайте своя частен ключ сигурно запазен във вашето мобилно приложение SIGBRO. Не са необходими пароли и без притеснения за сигурността. Вашият компютър е в безопасност.
    Наистина е лесно да се направи:
    *Просто изтеглете мобилното приложение SIGBRO
    *Добавете вашия Ардор(Ardor) адрес, съответстващ на този, зададен във вашето приложение SIGBRO, в горната лента на NFTMagic или просто щракнете върху бутона SIGBRO, за да сканирате и влезете с вашето приложение SIGBRO
    *Свържете страницата си в Twitter, за да могат хората да следят вашите NFT
    *Разгледайте наоколо и открийте произведения на изкуството на други потребители
    Всяко действие върху NFTMagic се извършва чрез просто сканиране на QR кода, който изскача с вашето приложение SIGBRO. Блокчейна е прекрасна технология за съхраняване на вашата собственост върху дигитални активи. Както споменахме NFTMagic се основава на Ардор(Ardor), който ви носи чиста и достъпна блокчейн магия.
    Според NFT Magic:
    „Нашата мисия е да предоставим платформа, която прави вашето произведение на изкуството достъпно по всяко време и на всяко място. Ето защо избрахме да използваме IPFS като технология за съхранение, така че вашето произведение на изкуството да може да се съхранява в множество излишни копия по целия свят. Активът в Ардор(Ardor) ще сочи към IPFS файла (CID) по необратим начин. Нашата визия е да направим NFTMagic и платформата Ардор(Ardor) по-добър избор за дигиталното изкуство.”
    Идеята за NFT все още може да се счита за „дивия запад“ на крипто пазара. С техните постоянно нарастващи такси за газ и висока консумация на енергия понякога може да бъде трудно да се оправдае покупката на произведението на изкуството с щетите, нанесени при създаването му.
    Освежаващо е да можете да въздъхнете с облекчение с NFTMagic и партньорството с Ардор(Ardor) за това, че можете да предоставите платформа с почти нулев въглерод, с много ниски такси за газ.

Оригиналната статия, може да видите тук.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support