Нова официална версия на Ардор(Ardor) 2.4.1

    Излезе новата версия на Ардор(Ardor) v.2.4.1. Това е задължителна актуализация за всички, хардфоркa е планиран на блок 2307000, който се очаква да бъде изкован на 1 май 2022г. Той ще активира новите функции, които вече споменах в тази статия.
Ардор(Ardor) v.2.4.1 предоставя функции за децентрализиран обмен на активи в NFT.
Ардор(Ardor), многоверижната блокчейн платформа, наскоро предприе значителен ход в стремежа си да бъде в крак с надпреварата за търговия с NFT, като обяви две критични актуализации на децентрализирания обмен на активи, предоставяйки на потребителите повишен контрол чрез децентрализация и прозрачност.


Ардор(Ardor) прави NFTs по-добри за всички

  Ардор(ARDR) е платформа Blockchain-as-a-Service (BaaS), която позволява на фирми и физически лица да създават частни подвериги със специфични настройки за издаване на активи. Като платформа, Ардор(Ardor) е еволюция на блокчейна NXT и предоставя многобройни предимства в сравнение с предшественика си по отношение на функции и мащабируемост. Ардор(Ardor) в момента предлага основни подобрения на своя сектор за децентрализирана търговия с активи. Нововъведените възнаграждения за търговия с активи и гъвкавият контрол на активите ще укрепят многоверижната платформа с отворен код и нейната специфична архитектура. Верижната система родител-дете на Ардор(Ardor) стимулира разработчиците да надграждат платформата. Веригата-родител се грижи за сигурността и обработката на транзакции, докато дъщерните вериги обработват функционалност, готова за бизнес. Природата на детските вериги е адаптивна, тъй като може да носи собствени символи и различни функции. Освен това Ардор(Ardor) използва Proof-of-Stake като консенсусен алгоритъм, за да гарантира, че е едновременно енергийно ефективен и екологичен.


Други инструменти на Ардор(Ardor)

Децентрализираната борса за активи е един от проектите, които използват многоверижната архитектура на Ардор(Ardor). Тази нова функционалност действа като шлюз за обмен на всички активи, издадени във дъщерните вериги. Активите могат да се добавят и прехвърлят чрез интерфейса за обмен на активи. Екипът на Jelurida планира да направи Ардор(Ardor) още по-адаптивен въз основа на обратна връзка от общността и да експериментира с нови концепции. Най-новата версия на Ардор(Ardor) предоставя на своите клиенти още повече предимства благодарение на двете нови функции, добавени към децентрализирания обмен на активи: Гъвкав контрол на активите и възнаграждения за активи.
Гъвкавият контрол на активите е подобрена версия на предишната схема за контрол. Новата функция ще работи за всички видове транзакционни активи. Собствениците на активи имат възможността да контролират кой може да взаимодейства с даден актив въз основа на нивото на транзакция (търговия, прехвърляне, изплащане на дивиденти и т.н.). Сега на издателите на активи се предоставят гункция роялти с фиксиран процент от всяка сделка, като броят на възнагражденията се изважда от верижните монети, които продавачът на активи получава от транзакция. Авторските възнаграждения се добавят към сметката на емитента автоматично.


Солидна основа за бъдещ растеж

Ардор(Ardor), който дебютира през 2018 г. е един от най-старите блокчейни, които работят и днес. Много от останалите "проекти на бъдещето" се оказаха понци схеми или потънаха в небитието, но добрата работа на разроботчиците продължават да държат Ардор(Ardor) на конкурентно ниво и остава един от най-обещаващите проекти на крипто пазара. Опростеният подход на BaaS помага на потребителите да разрешат повечето проблеми, които могат да срещнат. Използвайки техническия подход, може да се конкурира с други големи BaaS платформи като Microsoft. За да управляват BaaS платформа, потребителите не трябва да инвестират в скъпо оборудване или да консумират много електроенергия. Потребителите имат достъп до първокласните услуги на платформата. Платформата поддържа множество услуги, включително преводи, цифрови плащания, финансови транзакции и международни транзакции. Като се има предвид децентрализираната структура на блокчейна на Ардор(Ardor), това са услуги, които заинтересованите страни могат да оценят, а общностните групи намират блокчейн платформата за ценна поради своята достъпност и прозрачност. Екипът на Jelurida е оптимист, че новите функции ще направят Ардор(Ardor) – и първата дъщерна верига Ignis – по-привлекателни за проблемите на NFT, наред с други неща. Допълнителната подкрепа за авторски права на ниво Asset Exchange стимулира артистите и отваря вратата към много по-активен пазар.
Както написах в началото на статията, обновете своя възел на версия Ардор(Ardor) v.2.4.1 преди 1 май 2022г.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support