Седмичен бюлетин

 


    01. Ardor V2.4 въвежда нови иновативни функции в децентрализирания обмен на активи.
    Тези медийни статии за Crypto News и CoinPost обхващат следващата итерация на иновативната блокчейн платформа на Jelurida, Ardor v2.4.0e. Двете основни надстройки по отношение на гъвкавия контрол на активите и роялтите за търговия с активи целят допълнително да овластят потребителите чрез децентрализация и прозрачност, като по този начин подобрят многоверижната платформа с отворен код и нейната уникална техническа архитектура. С тази надстройка създателите на NFT вече могат да получават авторски възнаграждения. Освен това, наскоро публикуваната актуализирана пътна карта Ардор(Ardor) и Ignis 2022 беше отразена в китайските медии .

    02. Алберто и Франциско представиха случаи на използване на NFT на Block World Tour Andorra 2022.
    На 1-2 април 2022 г. Алберто Фернандес и Франсиско Сариас се присъединиха към Block World Tour Andorra 2022 , най-важната среща на върха за блокчейн в Южна Европа, спонсорирана от Jelurida. По време на конференцията те представиха няколко случая за използване на NFT, изградени върху блокчейна Ignis, като NFTMagic, SIGBO и Mythical Beings, и обясниха техния потенциал като P2E игри на крипто ентусиастите и инвеститорите.

    03. Индустрията за игри за печелене е прегърнала блокчейна на Ардор(Ardor).
    Моделът play to earn процъфтява в сектора на блокчейн игрите, благодарение на огромния си бъдещ потенциал и привлекателността си към играчите за награди, стимули и контрол на активите в играта. Персонализираният геймплей и потребителското изживяване са от решаващо значение, както и новите случаи на използване на притежаваните активи. Това създаване на стойност кара модела P2E да премине към следващата стъпка, Play-to-Own. Както описах в тази статия, един пример за забележителна P2E игра е Mythical Beings, играта за събиране на карти, изградена върху блокчейна на Ардор(Ardor). Играчите могат да събират и обменят карти, докато се състезават с други функции в играта и изграждат собствена стратегия.

    04. Jelurida се присъедини към събитието TBTA Think Tank като златен член.
    В петък, 2 април 2022 г., Jelurida взе участие в Ticino Blockchain Technologies Association – Think Tank 2022 Event като златен член. По време на събитието Томислав Гунчев и Рафаел Фернандес представиха Jelurida и няколко случая на използване, изградени върху блокчейн технологията на Ардор(Ardor). След кратко представяне на нови партньори, присъединяващи се към асоциацията, няколко горещи теми бяха обсъдени с град Лугано, като бъдещето на плащанията и общите предизвикателства на План Б Лугано, обявен миналия месец. Партньорите на TBTA очакват сътрудничество за превръщането на Лугано в следващия блокчейн и крипто център.

    05. Статията на Франциско за приложението на блокчейн в застрахователния сектор.
    Испанската медия TecnoNews наскоро публикува статия на Франсиско Сарис за прилагането на блокчейн технологията в застрахователния сектор.

    06. Анна се присъедини към Binance Blockchain Week Dubai.
    Миналата седмица Анна Роузбрук представлява Jelurida на Binance Blockchain Week 2022 в Дубай. Тридневното събитие събра експерти по блокчейн и криптовалута от световна класа, иноватори и инвеститори, които споделят прозрения за GameFi, DeFi, NFT и метавселената.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support