Седмичен бюлетин

 

    01. NFTMagic & SIGBRO: Два нови случая на употреба за NFT.
Тази изследователска работа представя два демонстратора в ранен етап, за които изследователите са използвали платформата за крипто изкуство NFTMagic и портфейла SIGBRO с токен, базиран на блокчейна Ардър(Ardor). Първият случай показва как могат да бъдат създадени образователни удостоверения, в които различни учители допринасят за постиженията при оценяване. Вторият казус, изграден върху предишни изследвания относно NFT в музикалната индустрия, показва комбинацията от специални издания на физически винилови плочи и сертификата за собственост като NFT. Резултатите показват как блокчейн технологиите и особено NFT могат да бъдат полезни по нови начини, вдъхновени от продължаващия процес на откриване на рискове и възможности в крипто изкуството. Академичната статия е написана от Центъра за приложни изследвания на игрите, Donau-University в Кремс и катедрата по изкуствен интелект, Университета на Малта,

    02. Коментарите на Lior за това как да избегнете измамни проекти с висок APY.
Тъй като проекти на DeFi, предлагащи безумна възвръщаемост, продължават да проникват на пазара, коментарите на Лиор Яфе и много други крипто експерти бяха споменати в тази статия на Cointelegraph . Всички те споделят една и съща идея, че инвеститорите трябва първо да проведат надлежната си проверка и да разберат по-добре откъде идва доходността, за да избегнат подобни измами или поне да оценят степента на рисковете, които поемат.

    03. Jelurida се присъедини към събитието BE-READI CIRCLE в Лугано.
На 7 юни 2022 г. Elisa и Rafael представляваха Jelurida на събитието BE-READI CIRCLE в Лугано. Кръглата маса беше първата среща, организирана в Тичино от Interreg Europe, като част от проекта BE-READI ALPS, подкрепен от Службата за икономическо развитие на кантон Тичино и Федералната служба за пространствено развитие ARE. SMEs и стартиращи фирми от различни сектори проведоха интерактивна дискусия на тема Отворени иновации, за пазарни стратегии, рискове и възможности в Тичино.

    04. Какви са характеристиките на детската верига на Ardor?
Уникалната архитектура на веригата родител-дете на блокчейн платформата Ардър(Ardor) предоставя мащабируемост, гъвкавост и сигурност на цялата мрежа. В тази инфографика , от члена на общността на Ардър(Ardor) Сергей, можете да имате бързо и ясно разбиране на всички данни и информация относно функциите на детска верига на Ардър(Ardor).

    05. Adedayo е лектор на семинара на Университета в Намибия.
На 9 юни 2022 г. Адедайо се присъедини към представянето на книгата на д-р Гурви Кавей в публичен образователен семинар в Университета на Намибия. Дискусията се фокусира върху предизвикателствата и възможностите, представени от блокчейн технологията и криптовалутите.

    06. Анна се присъедини към конференция на DAO в Бали.
Анна и много други крипто предприемачи се присъединиха към конференцията DAO в Бали на 9 юни 2022 г. По време на срещата, организирана от XDAO, те проучиха новите тенденции в корпоративното управление и най-безопасните и удобни решения за изграждане и управление на децентрализирани автономни организации.

    07. Mythical Beings, сезон 04 с колекция NFT Sasquatch.
Тази статия отразява старта на Mythical Beings Сезон 04. Безстрашните авантюристи ще могат да забележат четири нови същества, от който Sasquatch, митологичното създание от Британска Колумбия. Новият сезон на играта вече стартира!

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support