Седмичен бюлетин

 

    01. Cheoleung Kim се присъедини към конференцията за разработчици Upbit 2022
На 22-23 септември 2022 г. Cheoleung Kim, ръководител на Jelurida Korea, участва в конференцията за разработчици Upbit 2022 в Пусан – Южна Корея. Като най-голямата блокчейн конференция в Корея, UDC подкрепи по-нататъшното разширяване на блокчейн екосистемата за разработчици, професионалисти в индустрията, експерти, студенти и ентусиасти за работа в мрежа и обсъждане на предизвикателствата и възможностите на NFT и Web 3.0.

    02. Какво е Ardor? PoS платформата от 2018 г.!
Консенсусният механизъм Proof-of-Stake и как той се различава от Proof-of-Work наскоро беше една от най-горещите теми в криптото. Много блокчейн платформи обмислят преминаване от PoW към PoS, изоставяйки енергоемката, базирана на миньори система в полза на много по-енергийно ефективен и сигурен механизъм. Въпреки новите навлизащи платформи, блокчейна на Ardor е една от първите, най-надеждни и сигурни PoS платформи, стартирана през януари 2018 г. Уникалната архитектура на Ardor е проектирана да преодолее съществуващия проблем с раздуването на блокчейна и да осигури мащабируемост и оттогава работи без проблеми . Гледайте видеоклипа на английски/японски и научете повече за уникалните функции на Ardor, случаите на употреба в реалния свят и как да започнете!

    03. Последните актуализации на Lior за Bridge Champ
Екипът на Bridge Champ работи на пълни обороти и паралелно в няколко направления . Уеб бета версията на играта се очаква да бъде актуализирана скоро, мобилното приложение вече е свързано с бета сървъра, за да се подобри стабилността на мобилното приложение и процеса на тестване, и са проучени нови гъвкави начини за моделиране на турнири за стабилизиране на модела и актуализиране на съществуващо изпълнение. Крипто интеграцията, която е тясно свързана с настройката на турнира, също напредва. Специален екип работи върху това да направи ботовете за игри по-интелигентни и по-удобни за хората и, въз основа на целия горепосочен действителен напредък, пътната карта на проекта ще бъде актуализирана скоро. Следете разговора и последните последващи действия в общността Slack и във форума Jelurida Talk !

    04. 27 септември – Лектор ще бъде Adedayo на Africa Money & DeFi Summit 2022
На 27-28 септември 2022 г. Адедайо Адебахо , управляващ директор на Jelurida Africa, ще се присъедини към срещата на върха на Africa Money & DeFi в Акра – Гана. На 28 септември той ще бъде един от лекторите на панела на главната сцена, обсъждайки темата DeFi за Африка – от настоящето към бъдещето събитието ще започне в 15:50 WAT.

    05. От L2 до L3: екосистема Jelurida и усъвършенствана верижна архитектура "родител-дете" на Ardor
Новините от миналата седмица за Ethereum Merge насочиха много повече внимание към консенсусния механизъм Proof-Of-Stake. Проектите от слой 2 се фокусират повече върху разширяване на производителността, докато слой 3 върху персонализирани приложения, обслужващи различни сценарии, като поверителност и блокчейн услуги на корпоративно ниво. Както е описано в тази китайска статия чрез Daily Crypto News, тези концепции са загатнати за публичната PoS блокчейн на Ardor и нейната уникална мулти-верижна архитектура, стартирана през 2018 г., като вече представя солидно решение на проблема с раздуването на блокчейна и с функционалността за подрязване. Освен това Ardor представя три основни предимства: функции извън кутията на дъщерната верига на Ignis, висока оперативна съвместимост между всички дъщерни вериги на Ardor и висока мащабируемост. По този начин екосистемата на Ardor демонстрира няколко приложения от реалния свят, които помогнаха за позиционирането на Jelurida като доставчик на топ решения за традиционни проблеми с блокчейн.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support