Седмичен бюлетин

 

01. Случай на използване на Ignis, представен на Innovation Dock - Salon Nautico 2022.
    Миналата седмица Jelurida се присъедини към Innovation Dock 2022 , част от Salon Nautico в Барселона, като един от 15-те най-иновативни европейски стартиращи компании. Франсиско представи иновативно решение, което съчетава предимствата на блокчейн технологията с нуждите на морския сектор: токенизиране от кея за лодка в блокчейна Ardor-Ignis. Закупуването на котвените места като NFT ще предложи големи предимства на яхтеното пристанище, приложенията за резервиране на котвени места, собствениците и капитаните на лодки, като прозрачност, гъвкаво ценообразуване и планиране и незабавна ликвидност. Освен това блокчейн платформата Ardor изисква минимална консумация на енергия и предлага безопасна и надеждна мрежа, разпространена по целия свят.

02. Bridge Champ & Архитектура на решенията – част 4!
    В последната си статия в блога Лиор продължава да разказва как Bridge Champ интегрира блокчейн технологията на Ardor. Той представя цялостната архитектура на решението: от локално подписване до решение с два сървъра, което предлага по-висока сигурност и поверителност в сравнение с по-традиционната настройка на онлайн сървър, съхраняващ всички потребителски лични ключове. За коя функция ще ви е по-интересно да научите повече? Посетете Jelurida Talk Forum!

03. Купувайте и продавайте $ARDR чрез Guardarian, вече наличен на пазара в САЩ!
    Крипто борсата Guardarian току -що навлезе на американския пазар ! Сега можете допълнително да купувате, продавате или разменяте $ARDR от 41 поддържани държави в САЩ.

04. Mythical Beings Сезон 5 - приключението започва!
    В този сезон 5 на Mythical Beings, играта за събиране на P2E карти в блокчейна на Ardor,  започва! Петдесет същества най-накрая са разположени по земята, по десет за всеки континент. Митологията и традиционните култури няма да бъдат изоставени и всеки сезон ще се добавят нови същества. Колекцията ще има нови карти, нова специална карта – Maruxaina, от Галисия вече е в играта, и функцията за преобразуване на специални карти ще бъде добавена по време на S05. Освен това общността ще има възможност да купува пакети с трите случайни карти, използвайки фиат, а онлайн магазинът ще бъде официално открит.

05. Как да създадете дъщерни вериги в блокчейна на Ardor.
    Тази китайска медийна статия очертава защо дъщерните вериги на Ardor представляват съществена част от многоверижната платформа Ardor и как да ги създадете. Ignis, основната дъщерна верига на Ardor, е напълно функционална, има богата функционалност и хибридни потребителски възможности за разрешаване. Ignis е от съществено значение за осигуряване на висока мащабируемост на родителската верига на Ardor и за решаване на съществуващия проблем в индустрията с раздуването на блокчейна. Освен това, дъщерните вериги могат да бъдат създадени въз основа на нуждите на бизнеса или проекта и организациите могат да изберат да спонсорират таксите за транзакции на своята дъщерна верига, което позволява на потребителите да се наслаждават на услуги с нулева такса. Създаването на дъщерна верига се управлява от Jelurida с договорно споразумение с оператора на дъщерна верига, за да се гарантира, че случаите на използване в реалния свят са от полза за екосистемата Ardor.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support