Седмичен бюлетин

 


    01. NFTMagic – вече могат да прикачат персонализирани NFT лицензи.
    Платформата NFTMagic, изградена върху блокчейна на Ардор(Ardor), сега предлага на собствениците, копачите и притежателите на NFT повече контрол върху техните цифрови произведения на изкуството чрез прикачване на лицензи към цифровите колекционерски предмети. Както е описано в Crypto News и CoinPostNFTMagic въвежда набор от иновативни NFT функции, като например персонализирани опции за лиценз, които са в съответствие със стандартите за лицензиране на авторските права на Creative Commons, като по този начин позволяват по-широко персонализиране и броят им може да се увеличи в бъдеще. Освен това всички лицензи, свързани с NFT, изсечени чрез NFTMagic, могат свободно да се надграждат и то само от издателя на NFT, но лицензът никога не може да бъде понижен, защото по този начин се нарушава споразумението между създателя и купувача.

    02. Честита лунна нова година, 2022 е годината на Тигъра.
    На 1 февруари 2022 година започна годината на Тигъра ! Бихме искали да пожелаем щастлива лунна нова година на всички наши китайски, корейски и виетнамски общности, които подкрепят масовото приемане на блокчейните Ардор(Ardor), Ignis и NXT.

    03. Mythical Beings: Сезон 03 започва!
    Започва сезон 03 : Възходът на Marakihau. Дните на Tarasca и Groostland, две специални същества, отдавна са отминали и тяхното място сега е заето от Marakihau, ужасно морско създание от въображението на маорите. Известно е, че 250 от тези същества обикалят океаните и могат да бъдат забелязани заедно с други четири нови митични същества от авантюристи, които рискуват да получат джакпота по време на Сезон 03! Mythical Beings, изграденa на блокчейна на Ардор(Ardor), кацнаха в Ethereum sidechain Polygon през сезон 02, достигайки до водещия в света пазар на NFT, OpenSea. През сезон 03 играта ще стъпи към Polkadot, NFT пазара KALLY, който е на път да отвори врати. Благодарение на това сътрудничество много повече колекционери ще имат достъп до вселената на Mythical Beings!

    04. Нова версия на SIGBRO iOS!
    Новоиздадената версия на SIGBRO за потребители на iOS поддържа качването на NFTMagic лицензи, най-новата NFT функция, която току-що стартира. Той поддържа множество акаунти, показва NFT лицензи, показва оферти/запитвания за NFT и също така активира/деактивира превключвателя на мрежата на главния екран. Версията за Android е на път да излезе съвсем скоро.

    05.BATTLEGROUNDS: P2E играта на Mythical Beings идва скоро!
    Вълнуващи новини от Mythical Beings! Компанията Tarasca DAO е на път да пусне нова игра Play-To-Earn в колекцията на NFT Mythical Beings, която в момента е в затворена бета версия за разработка на потребителски интерфейс. Battlegrounds е походова игра на новия слой-2 на блокчейн платформата Ардор(Ardor), където армии от 5 митични същества ще се бият за земи, за да получат ценни награди. Освен това Elyxir - алхимията на войната е въведена като част от отвари за повишаване на силата и издръжливостта на съществата, за да бъдат подготвени за митологичните битки.
    
    06. Съображенията на Алберто относно възможностите на компаниите да влязат в Metaverse.
    Metaverse е виртуалният свят, на който залагат големите технологични компании. В тази статия в испанската медия за икономика на ABC , Алберто Фернандес е един от експертите по блокчейн и крипто, интервюирани, за да представи възможните опции за компаниите да инвестират в Metaverse и рисковете, свързани с такива инвестиции, по отношение на нивото на експозиция и волатилност.
    
    07. Календар на събитията на Ardor Projects в китайските медии. 
    Седмичният календар за събитията на проектите върху Ардор(Ardor) е публикуван за китайската общност. Статията обхваща всички предстоящи нови разработки и важните стартирания, които предстоят скоро в екосистемата на Ардор(Ardor) и Ignis.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support