Седмичен бюлетин

 

01. Франциско представляваше Jelurida на BNEW Barcelona 2022
    Миналата седмица Франсиско участва в BNEW 2022 , в събитието "Седмица на новата икономика в Барселона", което свърза седем различни сектора: недвижими имоти, дигитална индустрия, мобилност, устойчивост, талант, инвестиции и опит с общ знаменател: нова икономика. Като евангелист на Web3, Франциско насърчава приемането на блокчейн платформата Ardor, като същевременно работи в мрежа с лидери в индустрията и B2B лица, вземащи решения относно иновативни бизнес възможности.

02. Какво е Ignis, блокчейн без разрешения на Jelurida?
    В тази статия подробно описва Ignis, блокчейн платформата без разрешение, разработена и поддържана от Jelurida. Ключовите уникални характеристики на Ignis, като Stateless Lightweight Contracts, Asset Control, Aliases, Decentralized Exchange и т.н., правят блокчейн платформата подходяща за различни случаи на използване, както за физически лица, така и за предприятия. Статията също така споменава някои от проектите, изпълнявани на блокчейнa Ignis: Bridge Champ, Mythical Beings, NFTMagic, SIGBRO, Senator и VesselChain.

03. 12 октомври – Jelurida ще се присъедини към Startup InnovationDock на Salon Nautico 2022
    Следващата седмица, от 12 октомври до 16 октомври 2022 г., Jelurida ще се присъедини към Innovation Dock 2022 в Salon Nautico в Барселона. Той събира 15-те най-иновативни европейски стартиращи компании за насърчаване на предприемачеството и осезаемата креативност в морския сектор. Франциско ще представи токенизацията на кейовите места за лодки като NFT в блокчейна Ardor-Ignis.

04. Набираме - Кандидатствайте сега!
    Търсят се уеб и мобилни разработчици и старши Java инженери да се присъединят към екипа на Jelurida! За да станете част от иновативната компания за разработка на блокчейн софтуер Jelurida, проверете страницата за Кариери, където можете да намерите пълно описание на необходимите умения и квалификации. Запиши се сега!

05. Bridge Champ - Една от 5-те най-забележителни игри с карти Web3
    Web3 игрите се определят от отворена игрова среда, токенизирани игрови активи като NFT, децентрализирани модели на управление и социални канали. Тази китайска статия чрез медиите на Chain Game Portals отразява Bridge Champ като една от петте най-забележителни игри с карти в икономиката на игрите в Web3 пространството, където непрекъснатото развитие и иновациите са ключови фактори за устойчивостта на проектите. Bridge Champ е първата NFT Play-To-Earn онлайн бридж игра, разработена на блокчейна Ardor-Ignis, и съчетава механизъм за стимулиране, онлайн турнири и социален контекст, свързващ милиони играчи по целия свят.

Коментари

Популярни публикации от този блог

asset ArdorBG and Trading Royalties: 0.1%

New rule for asset ArdorBG - anti-dilution

Bits grid support